Mám radost

Mám radost

Anotace: prostě jen tak :-)

Mám radost že je krásný den
mám radost že vidím nebe

mám radost, že splnil se mi sen

mám radost, že mám tebe...

mám radost a tak rýmuju

mám radost že ne dokonale

mám radost a nic ji nezkazí

mám radost, kdy jen tak se to podaří?
Autor Ladí, 12.08.2008
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: Štěpina G, SZN, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí