Tkaničkovi...

Tkaničkovi...

Anotace: (22.7.2008) k narozeninám (možná znova se opakující verše, ale udělala radost...:-) (alespoň doufám) )

Ještě před docela krátkou dobou,
navzájem jsme se neznali,
pak zkamarádila jsem se s Tebou
a vcelku dobře jsme se poznali.

Teď patříš mezi mé kamarády skvělé,
z mých problémů mi pomáháš,
za to Ti patří mé díky vřelé,
upevňuje se vztah kamarádský náš.

Přeji Ti všechno to nejlepší
k Tvým 16. narozeninám,
hodně zdraví, lásky, štěstí,
přání teď na srdci mám:

Užívej si naplno života,
nenech se NIČÍM oklamat,
ať nepostihne Tě samota
a nepřestaneš se smát.

Ať splní se všechna Tvá přání
netajná i ta nejtajnější
a ať si uvědomíš, že já jsem vždycky "k mání"
když problém se vyskytne sebevětší.

Chci abys věděl,
že opravdu patříš
mezi mé nejlepší kamarády
a mám Tě fakt ráda, i přesto,
že mě občas prudíš.:-)

Krásné narozeniny!
Autor B.a.r.b.a.r, 13.08.2008
Přečteno 337x
Tipy 7
Poslední tipující: Ik, LisSe, Bíša, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí