Díky!

Díky!

Anotace: (4.8.2008) Péťovi, který mi hodně pomohl jedním rozhovorem. Děkuju...:-*

Díky za to, že když jsem v nouzi největší,
snažíš se mi ji pomoci překonat.
Patříš stále mezi mé kamarády nejlepší.
Nevím, co měla bych Ti za Tvou dobrou radu dát.

Díky za to, že si na mě čas uděláš,
když potřebuji s někým si pokecat,
bohužel se mnou asi nic nenaděláš,
ale já jsem Ti vděčná za každý okamžik,
který mi můžeš dát.

Díky za první pomoc,
kterou jsi mi po mém rozchodu poskytl,
přemohl jsi moji bezmoc,
překonala jsem problém, který se vyskytl.

Díky Tobě...
Autor B.a.r.b.a.r, 13.08.2008
Přečteno 464x
Tipy 11
Poslední tipující: BARBYE, Anita Buchtová, jesterka, LisSe, Bíša, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí