Křížovka

Křížovka

Anotace: ...

Vodorovné či svisle
řádky papírem běží.
Čtverečků spousta
přede mnou tady leží.

Výrazy podivné
klidu mi nedají.
Obrázky neznámé
v odhalení doufají.

Legendu zkoumám
písmenka hádám.
Za pomocí nápovědy
do zákrytu je skládám.

Nejím a nepiju
spánek chabý mám.
Za slova do tajenky
poslední stovku dám.

Lidé v okolí trpí
každého se ptám.
Poradit potřebuju
všem otravný se zdám.

Tužka v dlani kmitá
únava mysl kosí.
Už prostě nemůžu dál
pohled můj o pomoc prosí.

Zmateně tady pobíhám
moc daleko jsem asi zašel.
Křížovka je strašně těžká
v časopisu ,,Sluníčko“ jsem ji našel…
Autor Modrý Adept, 18.08.2005
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí