stopy ve sněhu

stopy ve sněhu

Anotace: Krátké vyprávění prý

chtěla bych tak moc psát
o stopách ve sněhu
jsou tak bílé
neposkvrněné
sedět jen uprostřed zasněženého pole
obklopena stopami

a přemýšlet
o tom
kdo je tam udělal
dumat nad nevysvětlitelným?
každá stopa má svoji nohu

vraťme se na počátek
kdy z nebe padají ty bílé perutě
pokryjí vše

pak neviditelná noha
udělá obtisk
ale perutě neposkvrní
zůstanou pořád čistě bílé

není to dobrým pracím práškem

být tak jako ta noha
chodit po světě
a dělat krásné, čisté neposkvrněné stopy
/ v životech ostatních?/

a konec?
zafouká, zasněží, oteplí se
každý konec je smutný
protože navždy smaže stopy
a už nikdy víc se ty samé neobjeví
Autor anima alba, 13.08.2008
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Ctěný pán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasim, na me az moc otevrene bez znamky obratu jenz by me jako ctenarku zaujaly, spis vypravecsky styl..

13.08.2008 21:47:00 | saddova

Čapkovské téma... téma, které je neuvěřitelně otevřené, ryze filozofické, tudíž by si možná zasloužilo lepší zpracování. Ale za snahu poprat se s něčím tak strašně obtížným TIPuju :)

13.08.2008 21:43:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí