Vzpomínka na 12.8.2008

Vzpomínka na 12.8.2008

Anotace: (14.8.2008) LOL! :-D

Mnoho alkoholu do mého těla se vlilo,
spoustu nových lidí jsem poznala,
a ještě ke všemu tak příšerně lilo,
proč jen jsem tak strašně chlastala?!

Pozvání na panáky s díky přijímám,
ráda si zatančím taky,
pak už se najednou s někým objímám,
před očima mi plují mraky.

Mezi dvěma týpky se najednou ocitám,
oba se na mě dost lepí,
já asi ze sna ještě neprocitám,
a moje oči jsou slepý.

Jeden teď odchází, je z dálky velké,
taxík na něj už venku čeká,
venku jsou louže, hluboké, mělké,
měsíc svůj kloubouk si smeká.

Druhý se najednou ke mě blíž přitulí,
bůhvíjak, začnem se líbat,
myslela jsem, že bysme mohli být přáteli
ale teď přišel jakýsi zvrat.

...

Bouřka, déšť, lavička,
k ničemu víc nedošlo,
nežli k líbání?
nějaké tajemství?
sex nebyl...
a bude?
nevím,
ozveš se?

možná to byl jen úlet...
co si o tom myslíš Ty?
Autor B.a.r.b.a.r, 14.08.2008
Přečteno 285x
Tipy 9
Poslední tipující: Špáďa, LisSe, Helena Buchtová, Bíša, embryo v hlave, denebrin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Byť to literárně není nijak na úrovni (to se ale v případě takovéhoto tématu snad ani nemůže požadovat), myslím, že je to hlavně velmi poučné a proto cením tipem.

Příště si dej do svých nohou
o panáka míň,
buď holt k sobě více strohou,
k jednomu (!) se viň.

Rozvážněji zkus si vybrat —
dokuds bdělá, čiň! —,
který panák smí Tě šimrat,
navštívit Tvou síň.

Apropó, dnes je asi jinačí doba, ale za mých mladých let, šel-li někdo na to tak rychle, alespoň to tolik nevytruboval.

02.09.2008 17:08:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí