Kam kráčíš osude?

Kam kráčíš osude?

Anotace: ten kdo věří at věří,kdo nevěří, neuvěří...

Kam kráčíš..osude?
Kam vydal ses zas na cestu.
Kam kráčíš?
Od nohou tvých se zvedá prach.
Na tomhle jevišti už se dávno nehraje.
A stín se ztrácí v oponách.
Zahraj nám svůj poslední akt.
A prázdný sál ti zatleská.
Vždyt na osud už se nevěří.
Kam kráčíš osude?
Tvé pohyby rozechvívají ztuchlý vzduch.
Ztrácíš se v nostalgických tmách..
Až dokončíš svůj poslední akt
odnesou tě na marách.
A prázdný sál ti zatleská.
Autor Sapphire - Taitiniatin, 14.08.2008
Přečteno 267x
Tipy 9
Poslední tipující: Adie.80, Denael, jupiter, okapovaroura, danaska, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné básně, nevšední styl a zajímavý obsah. Velice se mi líbí.

14.08.2008 13:18:00 | danaska

hmm, neco do sebe do ma...

14.08.2008 12:39:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí