Sladké očekávání

Sladké očekávání

Anotace: není co dodat snad každý to zná, každý z nás někdy toužívá

Je sladkým snem
očekávání.
Bolestivou touhou
našich přání.
To horko tělem se rozlévající,
ta touha duši spalující.
Jsou představy mučivě krásné
naše těla po nich prahnou.
Touží po chvílích které jsou krásné.
Které ve vzpomínkách nikdy neuvadnou.

Je sladkým očekáváním spojení dvou těl.
při měsičním svitu na ně dopadá z motýlých křídel pel.
Ta touha je spalující vášní.

Je sladkým očekáváním polibek v objetí,
procítěný a něžný, jsme plni dojetí.

Každičký dotek na kůži je vzácný..
jako dotek motýlýho křídla..
letmý a nenápadný, jemný jak pápěří.

Ten pohled z očí do očí
spalující ohen a žár.
Chvíle, kdy se nikdo neubrání.
Ta chvíle kdy vše se roztočí.
Každý chce boží požehnání.
Vášen a cit..to je největší dar.

A sladké očekávání,
plné toužení,
citů,nesplněných přání...
Autor Sapphire - Taitiniatin, 14.08.2008
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí