kdo je to?

kdo je to?

Anotace: vyznání životu, óda na život …

kdo je to?

je jako letní vánek
mateřsky chladí mi skráně
je tady, je ve mě, je vůkol mě
naplnuje mě láskou bezedně

jako letní déšt je
v hřejivé náruči Země jak semínko čekám
na životadárné kapky naděje
naplnují mě životem, jeho krůpěje

je jako letní bouře za pět dvanáct
probouzí mě ze stoletého spánku zas
třepe se mnou a volá: probud svůj jas!
naplnuje mě přijetím mých krás

jako ohen je, když v krbu praská
v jeho útulném teple schoulím se do sebe
je tam klid a mír a čistá láska
mé naplnění vzpíná se až do nebe

je jako Orel královský, můj průvodce
zůstává nad věcí a letí mi vstříc
láskyplně rozpíná svá křídla široce
naplní mě bezpečím, na věky, i víc

jako perla je, v lastuře mořské
ve své vznešenosti pokorně se uklání
nebe je dole, nebe je nahoře
je Božsky střed, co plní má přání

je jako vodopád v deštném pralese
voda za vodou střemhlav padám
vždy pošle mi duhu, která mě povznese
je to můj naplněný život, a já ho mám ráda
Autor nrocinu Jednorožec, 14.08.2008
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí