Báseň

Báseň

Anotace: Báseň

Báseň č.6
Voják bez hole.
Svůdník o holi.
Gentleman skrz na skrz prosálklý ctností.

Ježiši Kriste!
Ježišmarjá!
Ó, Bože!
Válka v šatě svatebním doprovází procesí ke sv.Kateřině.

Svět zvedá sukni Císařovně.
Viselec pucuje boty Císaři.
Bortí se Věž.

Voják bez hole.
Svůdník o holi.
Gentleman skrz na skrz prosáklý zlostí.

Ježiši Kriste!
Ježišmarjá!
Ó, Bože!
Válka v šatě řeholním doprovází procesí ke sv.Markétě.

Svět nakukuje do výstřihu Císařovně.
Vislec pucuje boty Císaři.
Bortí se Věž.

Voják bez hole.
Svůdník o holi.
Gentleman skrz na skrz prosáklý houpostí.

Ježiši Kriste!
Ježišmarjá!
Ó, Bože!
Válka v sutaně doprovází procesí ke sv.Tereze.

Svět rozplétá copy Císařovně.
Viselec pucuje boty Císaři.
Bortí se Věž.

Gentleman tudíž bere raději nohy na ramena.

Ze sírky Neumírej, Démone, v náruči mé srpen 2008
Autor Brožová Anna, 14.08.2008
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí