nett

nett

Anotace: nett

Tu vesnici jsme vykropily
i když jich byla přesila
za naši píly
dostanem bonus vod Billa
v pauze se číhnem na mrdání
a procvičíme ruku
potom zas zpátky na bojiště
do bitvy u Tobruku.

Ve virtuálních válkách
od noci k rozednění
zůstávám bez zranění.
Autor zenge, 14.08.2008
Přečteno 254x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí