V nitru démona

V nitru démona

Anotace: jsem mechanické srdce v něm!

Jen okolo nás je on, ta tma.

Jen okolo nás, je sebou,
dýchá do zkrvavené žíly, přetrhává mou moc.
Já však vítězím..
Jsem v nitru jeho žáru, jsem kulkou v jeho svalech.
Jsem ničící trofej, co saje krev.

Oheň na dně potoka volá, já zvítězím!
Překoušu strach a natrhám náruč gerber pro tebe..

.. už nikdy se navrátím do nebe ..
Zavřely se brány.
Autor Trophy, 14.08.2008
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Flame Crow
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí