Orlice a lev - 1

Orlice a lev - 1

Anotace: Když sny se mění prach. Z prachu se stávají dějiny.

V srdci sílu cítíš,
té mocné silné obludy,
životy miliónů ničíš,
tepeš válkou do celé Evropy.

Bojový duch cizí není,
postrachem pro celý svět,
osud těžko duše změní,
trnitý bodláčí květ.

I ti jež hrby klaní,
měly své hrdé sny,
pohozený kalich s krví,
prozři, nejsou sečteny dny!
Autor HKvH, 14.08.2008
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Kikay, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí