Jsi To Ty!!

Jsi To Ty!!

Anotace: Nejlepší způsob jak říct co k člověku cítíš..

Co mám na srdci a co mi je,

je jediná otázka v posledních dnech

Je mi jen smutno a zlost dusím v sobě,

však říct to nedovedu...

Dusím v sobě všechnu bolest, smutek, zlobu i lásku,

Mám ráda lidi kolem mě,

ale...Vždy tu nějaké je

Kdo má rád mě??

Je to otázka znějící mi v hlavě posledních pár let,

ale poslední dny neustává a pořád zní

Snad snaží se mi říct ať uvědomím si,

že je na světě někdo kdo mi rozumí.....

Není to rodina ani kluk...

je to člověk,

kterého pavažuji za nejlepšího přitele....

Jsi to Ty!!
Autor NiQuS, 14.08.2008
Přečteno 601x
Tipy 7
Poslední tipující: WAYWARD, Mraveneček, jesterka, strašidýlko-střapatý, SZN, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...za závěr a názor ke konci tip

12.09.2008 12:49:00 | WAYWARD

To je fajn. Je dobré mít někoho o kom to může člověk říct

15.08.2008 12:33:00 | SZN

Dusit v sobě věci se nevyplácí, ale také bacha, kde a nakoho se pára vypouští ... Člověk se s tím musí umět poprat někdy sám, než aby ublížil druhým.

15.08.2008 12:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí