maluji

maluji

Anotace: když maluju, tak mám pocit, že bych moch´ TAKY NĚCO NAPSAT ..

někdy moře je obrázků
jindy zas spousta citu
co napíši dnes já pro lásku
vymýšlím v duše skrytu

jak popsat to náhlé souznění
když pouhý výplod fantazie jsem
najednou vše je jak k zbláznění
letí kol kouzlo a já strojvůdcem

vláček svůj k světlu zamířím
proč ale tak dlouhým tunelem
když v nitru svém barvami zahýřím
namočím štětec a jemným půltahem

vkreslím sem náladu s trošičkou muziky
trošku té měňavé, jako když nad ránem
oznamuji, že nemám rád kdovíjaké díky
protože většinou vždycky a všechno
chci mít zde v sobě a tím i být
protože barvy stejně jak muzika
dokáží jak ladit se světlem, tak i znít ...
Autor cado, 14.08.2008
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: igniss, laura3, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tip za malování :-)

14.08.2008 22:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí