Čas, co nejde vrátit zpět

Čas, co nejde vrátit zpět

Sám moc dobře víš, že čas nevrátíš. Svůj osud máš, ten se ti vyplní.

Nic s tím neuděláš, víš, že tohle moc dobře nezvládáš.

Proto tě prosím tisíckrát, běž a utíkej dál.

Zakázanou cestou jít, pro tebe nic neplatí.

Překážek před sebou plno máš, nikdy to, ale nevzdáváš.

Ruku svojí mi dej, povedu tě ke hvězdám.

Až na konci pochopíš, že cíl svůj už máš.

Čas, co nejde vrátit zpět...
Autor anděl s černou duší, 14.08.2008
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, d---, Psavec, SZN
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí