Motýl

Motýl

Anotace: lidé jsou někdy příliš sebelítostiví... někdo to pochopí při pohledu na někoho, kdo je na tom hůř a přeto se s tim dokáže poprat...

Motýl

Na rozkvetlé louce sedí
Do dálky nešťastně hledí
Sama sebe lituje
Proč jí se to vždy děje?

Myslela, že zná svou kamarádku
Že otec miluje její matku
Do dálky nešťastně hledí
Jen zkažený svět vidí

Její pohled se zastaví
Sleduje osud motýlí
Motýl, jež má křídlo polámané
Těžce vzlétne náhle

Aby krásný svět spatřil znovu
Stojí to za tu námahu
Dívka do dálky hleděla
Krásný svět spatřila

Síla, jež motýl v sobě skrývá
Náhlý pocit štěstí jí dává
Autor Lenna, 19.08.2005
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí