J. Skácelovi

J. Skácelovi

Anotace: a když se urazí..?

a zas ta pěkná tma
skoro se až nechce věřit
každý den tak krásně na nás padne
tmavo
za světla pršelo
teď mírně poprchává
tráva voní
(protože potmě všechno hned líp cítíš)
zlatá jablka
ani dnes nikdo neotrhal
zato pláňat od cesty
zbylo sotva do dvou hrstí
je jedna z těch nocí
kdy je už hrozně dávno
ale to se neříká, to se jen ví
když na město nenápadně padá
neměnné tiché
mítmavo
Autor Monterey, 16.08.2008
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Belmon, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krátce před revolucí, nedožil se jí. tak snad se neurazí..

16.08.2008 21:51:00 | Monterey

J. Skácel již dávno spí a sní věčné sny...

16.08.2008 14:32:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí