rudý absinth a závistivej svět

rudý absinth a závistivej svět

Anotace: to jsem si dal zase jednou něco oblíbeného pití a výsledek je tady ...

Závistivej svět
chce ti čumět do talíře
všude kolem – hned
ty jsi zase bez halíře

dnešní doba hrozná
snaží se tě dostat teď
neříkej, že možná
začneš se zítra ohánět

je to prostě tak
ty jsi ve své víře
pěkně divnej pták
máš jenom skicu na papíře

proč na sebe jen myslíš
hraješ na velkou pohodu
potajmu přitom syslíš
pro svýho strejdu příhodu

uvědom si radši
že dnešek je jen jednou
co když tvoje děti
tvou myšlenku zvednou

to pak budeš sám
pěkně sebe proklínat
majetek máš nahrabán
a při tom tě nikdo
nemá vlastně vůbec rád
Autor cado, 16.08.2008
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..dobrý výsledek..:-))

02.09.2008 09:58:00 | igniss

...ten absinth funguje dobře,budu muset prubnout :-)

18.08.2008 09:30:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí