Pravda

Pravda

Anotace: = realita.

PRAVDA

Pravda jako studánka
Jako Tvé oči září
Je to všechno pravda, neboj se
Nejsem jako lidé staří.

Koukám všude do ulic
Kde jenom lidé bloudí
Pravdu musíš znát,
Ať mě kdokoli soudí.

Pravda je přece realita
Však já Ti jí nikdy nepovím
Stokrát bych kolem lesů šel
A sám ti tu jednu větu dopovím.

Neodcházej, jsouc Tvé ruce mi ochranou
Jsou jen pravda, láska a čistota
Mám snad z té krásy mámení?
Tvá slova jsou mi záchranou.

Vůně z lesů, vod a strání
To jsem dosud nepochopil
Ale když Tě vidím
Už jsem pochopil
Smysl a pravdu.
Autor Zasněný básník, 16.08.2008
Přečteno 279x
Tipy 11
Poslední tipující: Memento, adida, Iva Borecká, malá a šikovná, strašidýlko-střapatý, okapovaroura, .K.r.i.s.t.y., Adrianga, Bíša, Darkkitty
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdy se drž i kdyby to někdy bolelo sebevíc..*

23.08.2008 10:12:00 | Iva Borecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí