Na druhý břeh

Na druhý břeh

Anotace: Něco o mrtvých...

Vždy, když přijdu na hřbitov
všichni přítomní zesnulí se mi klaní
vědí, že jim jdu vzdát úctu

Ukloním se také

A na znamení Boží přítomnosti se pokřižuji
(někteří lidé se nekřižují)
nechám mnou prostoupit minulost, přítomnost
i budoucnost tak, jak to udělali už jiní přede mnou

A když odcházím
všichni mě litují
tam někde venku na mě čekají
těžký časy

Až se jednou zase vrátím
napořád
všichni smeknou klobouky
a já budu ten, kdo se bude klanět
novým příchozím
Autor Tommy Cunanan, 16.08.2008
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: LauraKošinová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí