Padající hvězda

Padající hvězda

Anotace: ...

Tmavomodrá noc dýchla mi do tváře
dojata krásou hvězdného oltáře
stojím mlčící nedýchám
minuta ticha za boží chrám
pokorně duši nabízím
lehce neskutečným vizím
maluji hluboké výšiny
vytvářím lunární krajiny
kde pozemský příběh zhas
doběhl člověčí čas
němý úžas trne v nás
ve vaně blažené nicotnocti
rozpouštím obavy důvěrnosti
a náhle padám
jsem hvězda co z nebe se řítí
vděčně se vracím k prostému žití
padám a vstávám
probuzena
očištěna
svítá...
Autor LauraKošinová, 16.08.2008
Přečteno 301x
Tipy 20
Poslední tipující: Jin, simsa, WAYWARD, Chancer, a_tao, Holis, IvoMaria, okapovaroura, fuu, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...fajnová jak hvězdná nova

08.09.2008 18:42:00 | WAYWARD

Tedy na takovýhle očišťovací ranní rituál bych si i já s chutí přivstal!

06.09.2008 15:51:00 | Chancer

Krásná.

21.08.2008 08:10:00 | IvoMaria

nádherná...

16.08.2008 23:02:00 | fuu

až uvidíš padat hvězdu
přej si, něco pro sebe
až zhlédneš se v komet sjezdu
daruj lásku, vypusť ji do nebe

16.08.2008 22:40:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí