Pohled smrti

Pohled smrti

Anotace: ...........

Když pohlédl jsem,
do smrti tváře,
s úsměvem ona,
otočila se a kráčela dál,
nechápal jsem,
mé já zbortilo se a
něco ve mně,
pohnulo se,
však tiše pochopilo,
až nadejde čas,
že zpět navrátí se.

S hladivou dlaní,
za ruku mou,
uchopí mne
a já půjdu dál,
po cestě s ní a ona beze slova,
povede mě,
do říše snové,
do říše nové.
Autor Gabriel17, 16.08.2008
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už zase píšeš?? to je dobře...je to pěkný, i když zase smutný :-(

16.08.2008 18:51:00 | Jamesow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí