Loučení

Loučení

Anotace: ............

políbil jsi do dlaně
svou lásku ve tmě kokpitu
přerývaný dech
zněl trochu spoutaně
však už tě skoro nemám tu
proč ten spěch

šeptaná slůvka
jen pro tvé uši
vlhký dotek rtů
víc, než se sluší

žár, co tavil tabulky
a kliky u dveří
čas rozdělený na půlky
čemu teď uvěřím

až se zas potkáme
za nějaký čas
sčítání minut
jak to neznáme
spolkne zas kus nás
...
Autor Verena, 16.08.2008
Přečteno 261x
Tipy 14
Poslední tipující: Raduzk, vodnař, Holis, Psavec, Štěpina G, okapovaroura, blue, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí