Bezcenné ...

Bezcenné ...

Anotace: ..."dílko" (a asi úplně hrozné) ale proč nepsat?:-)

Jedno černý, hořký kafe
-kolínka jako vždy u sebe,
hrnek v ruce
Díval ses, jak piju
¨
Máme svůj svět

za tu dobu sis mě ochočil
Jsem Tvoje
¨

Pozvedla jsem oči
od příjmu kofeinu
a střetla se s Tvýma

*Občas se ti mění
ze zelené na modrou
Ještě jsem tuhle záhadu
nevyřešila...

Zato jsem ztratila niť
a už neumím psát
Tohle "dílko"
je bezcenné,
ale víš...

Dneska jsem (zase)
viděla Lásku
Dívala se na mě
ze tvých očí
Autor Sukuba, 16.08.2008
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí