Dopis z daleka

Dopis z daleka

Anotace: hodně z daleka...

Píšu ti z daleka, píšu o tom jak se mám,
píšu ti na měkko, přesto píšu nejsem tu sám.

Je nás tu spousta, mladí i staří,
světlí i tmavý všem se tu daří.

A tak ti píšu, protože psát mi baví,
mám hezkej dům co mi tu staví.

Píšu ve verších, že se mám dobře,
dal sem psovy kost a myšku kobře.

Jsou všichni hodní, máme se tu rádi,
mladí tu zdraví a jsme kamarádi.

A tak ti píšu, neměj o mne strach,
tady je čisto, neznají tu prach.

Je všude uklizeno a krásně bílo,
bílí trávník, vtip, což mě pobavilo.

Nestrachuj se, nestarej se, je to tu stylový,
nejsem mezi Vámi. Tak kde? Jen bůh ti napoví…
Autor Noční bolest, 17.08.2008
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, jedam, fuu, okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí