Batšeba

Batšeba

Anotace: ...

(být)

malou Batšebou
přistiženou v lázni

volají blázni

proč křičíme tak tiše

a mlčíme tak nahlas.

voda vychladla.
vonnymi oleji pomazat snědé tělo
oči sklopit
/a král se dívá, král se kochá
bílým tělem mým/
nevěda, že stín už číhá,
a ne za ním - s ním!
Autor Franti, 17.08.2008
Přečteno 442x
Tipy 8
Poslední tipující: fialová, adida, Churry, LauraKošinová, okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí