Něco z přírody

Něco z přírody

Anotace: Emanuelova družka

Potichoučku slétá
maličká Nikoletta
křidélka třepetavá
motýlek nepřistává

jen plachtí
jen se nese

Copánky vzduchu splétá
tobě vysoko létá
má totiž se zárukou,
že nebe ponese ji na rukou

a zase plachtí
a zase se nese

pak lpí k azuru
k oblakům pne se
z Olympu glazuru
nám však nepřinese
jen ať její chmýří
vzduch načepýří
než budou mít padla
křídla i tykadla.

Pak zase rozepne se
motýlek v celé kráse
proletí listím v lese
ve víru zmítá se
ta jež mágové malují
na četných ramenou visí
kapkami deště proplují
motýli co je malují si.
Autor Wing, 17.08.2008
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí