Chachacha...

Chachacha...

Anotace: To se mi zas něco povedlo...

Pod údery mých prstů
klesají klapky klavíru
v břiše mám pár nových srůstů
a pomalu, rychle? ztrácím víru
že snad napšíu někdy něco vážnýho
protože v myslí vystávají mi jen slova
jako sou srůsty, pavouci, nic rozumnýho
a tak se snažím, vážně se snažím znova a znova.
na obrazovce se objevují písmena, který nic neřeší
který píšou jen to, co nemá smysl, jak déšť kterej neprší.
Autor slunovrat, 17.08.2008
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chtelo by to jeste trenovat...

17.08.2008 18:51:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí