modré nebe

modré nebe

Anotace: ............tak je to správně a pravdivě

modré nebe,červánky ranní
co je láska, něžné snění
láska je pocit bezpeční
jsou to paže v objetí
je to život v sepětí s druhým

bolest, srdce je raněné
cítím, že mě miluje,
jen nechci si to namlouvat
co pravda
co ta láska čistá,
každou chvíli je to jinak

přejít břeh a do tmy se dát
po cestě zkrvavené,
život plyne
jen už bez nás,
vlastně se nic nestane
jen hra o jednoho hráče příšla...
Autor Meriel, 17.08.2008
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: Vlk v rouše, Rbb, okapovaroura, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí