Marušce

Marušce

Anotace: skládáno kamarádce

Maruška je krásná,
milá, hodná holka,
která po nás
svýma čokoládovýma očima kouká.

Má v nich většinou
jiskřičky,
i malé čertíčky.

Vždy má plno energie
a elánu,
hlavně ve škole
po ránu.

Její okouzlující úsměv
nezná hranice,
ten si ze všeho
pamatuji nejvíce.

Její povaha vyniká
vždy dobrou náladou,
a její vtipy
mě vždy pobaví a nezklamou.

Ještě bych o této slečince
chtěla říci,
že je to strašně
človíček milující.

Srdíčko má
na správném místě,
vážím si jí,
to je jisté.

Maruško mám Tě,
mocinky ráda,
jsi pro mě
přítelkyně drahá.

Doufám,
že nám to přátelství
dlouho vydrží
a nic ho nikdy nezkazí.
Autor Lenullinka, 18.08.2008
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: padající do neznáma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí