Bolest

Bolest

Anotace: Pro kamarádku když jednoho dne pěkně spadla z kola a bolel jí celý člověk

Chudáčku malý,
bolístka Tě pěkně bolí.

Pofoukej ji maličko,
a usměj se holčičko.

Určitě Tě bolest
přejde za chvíli
a ty se budeš smát
a skotačit jako před chvílí.

Chápu jak Tě to bolí,
ale něž se vdáš,
se bolístka určitě zahojí.

A neplač,
bude to dobrý uvidíš.

Kéž bych tu bolest
mohla snášet za Tebe,
ať tolik netrpíš.
Autor Lenullinka, 18.08.2008
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí