Žraločí zátoka

Žraločí zátoka

Anotace: *********

Smutek utopený
v moři žalu
mezi utopenými
srdci ve vodě plavu

Hledám své vykoupení
očistu v této svátosti
nemám zde zastoupení
sám bez své radosti

Je mi tuze bídno
oči mě pekelně pálí
je to očividně vidno
vyplavu až za svítání

Zadržím tu trochu
svého dechu
vytrvám pod hladinou
bez oddechu

Plavu v žraločí zátoce
jsem pochoutkou žraločí
dám jim obětinu v podobě ovoce
sežerou mě ve vlnách půlnočních

Chtějí můj život
ztrápený a zatracený
pod hladinou rybek průvod
které jsou rázem před
žraloky vytraceny
Autor Tomáš Přidal, 18.08.2008
Přečteno 520x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí