Eva a hřích

Eva a hřích

Eva byla na světě první ženou
v ráj zrozenou a poté vyvrženou
a může za to její vůbec první hřích
lezla na stromě poznání ve větvích
ona uvěřila na chvíli hadovi, tomu slizkému tvoru
svůdně se na Adama usmála a dala ochutnat mu plodu
když oba potom uzřeli, že jsou vlastně nazí
okamžitě spěchali do nedalekého mlází
to co tam oba dělali zná každé malé dítě
oni si šaty hledali, však neměli jehly, nitě
vyšli, když Bůh je zavolal, na sobě listí fíku
a to je konec povídky o prvním lidském hříchu!
Autor Obyčejný básník, 20.08.2005
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi... taková..prostě pěkná..

14.04.2006 09:14:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí