Mám... abych mohl...

Mám... abych mohl...

Anotace: V mužské osobě...

Mám oči, abych mohl
vidět Tvou neskonalou liliovitou krásu
a pohlédnout při každé naší schůzce
do těch dvou modrých hlubokých studánek.

Mám nos, abych mohl
cítit tu heřmánkovou vůni Tvého těla
a cítit Tvůj parfém na zápěstí a šíji.

Mám rty, abych mohl
k Tobě promlouvat
a přisát rty ke rtům Tvým plného tvaru.

Mám uši, abych mohl
slyšet Tvůj líbezný hlas
a poslouchat, jak si broukáš pořád tu samou písničku.

Mám ruce, abych mohl
dotýkat se Tvého hebkého těla
a přenést Tě jednoho dne přes práh společného domu.

Mám srdce, abych mohl
zamilovat se, milovat Tě
a žít pro každý jedinečný okamžik.
Autor Kiri Kiri Kiri, 18.08.2008
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí