Snídaně pro dva

Snídaně pro dva

Anotace: On to pozná

Sbírka: černý pírko

Sedím tu sama
u snídaně pro dva
Říkals, že příjdeš.
- jen další prohra.
Dělá Ti radost vidět mně se snažit?
-zbytečně?
Je snad pravda, že už to mezi námi nebude tak
skutečné?
Čekám tu na Tebe
Mučí mně tyhle hry
Jenže Ty nepříjdeš
... jen samé prohry
Stejně čekám
Autor vende, 19.08.2008
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyser se na nej..

co se tyce basne, tak jsi to mohla lepe propracovat, jak rytmus, tak rymy...

19.08.2008 11:18:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí