Obětí alkoholu

Obětí alkoholu

Anotace: berte ji prosím s nadsázkou, není až tak pravdivá, ale občas se tak cítím..

Sotva zdál se mi sen,
že únik před obětím,
tím sladkém mámení tvém,
zdařil se moci své,
nadešel zvrat,
to potom,
co poklekl jsem snad,
před náručí tvé,
vždy tak krásně kouzelném,
opojení alkoholovém…
Autor Gabriel17, 19.08.2008
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

objetí jako od cloveka
nebo obětí jako, že ses?? to sem nejak nepobrala..

19.08.2008 17:54:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí