Na křídlech pegase...

Na křídlech pegase...

Anotace: ...

Jen moci Tě obejmout
a společně odletět
na křídlech pegasů
-však Ty víš.
Svět obeplout,
moře smutku přeletět,
pryč od hlasů,
jen stále výš...
Jak říci víc,
jak najít
ta správná slova?
Dívám se na Měsíc
a v očích mám slzy,
prosím, tak řekni to
ještě znova...
Jen se nadechnout
a napsat pár písmen
plných barev duhy
uprostřed té černě.
-Proč to nejde?
Jen se nadechnout
a zbavit se té stuhy,
co dusí mne věrně?
-Proč to nejde?
Tolik myšlenek a slov
míhajících se tmou,
tolik myšlenek a slov,
způsobených Tebou.
Na křídlech bílého pegase
tiše se usmívám,
poletíme kam vítr nás zanese,
už na nic se nezeptám...
Děkuju...
Autor Adie.80, 19.08.2008
Přečteno 573x
Tipy 9
Poslední tipující: snupicek, Holis, jesterka, Modrý Anděl, Petbab, okapovaroura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

duha.. nad básní.. padla na ni kapka a roztříštila se

20.08.2008 07:37:00 | Petbab

pro ní to asi bude krasne, bylo by i kdybs tam napsal cokoliv, teda pokud je zamilovana, pro me uz to takove neni

19.08.2008 17:52:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí