Na nebi pán Bůh pase beránky...

Na nebi pán Bůh pase beránky...

Anotace: °°°

Na nebi pán Bůh pase beránky
já křičím Tvé jméno do dálky,
dřív než nás zahalí červánky
budu své srdce proklínat

Na nebi pán Bůh si pohrál s barvami
lehnout si na chvíli do trávy
a doufat že je vše před námi
co víc si nyní mohu přát

Na nebi pán Bůh poztrácel hvězdice
stejných jako já znáš tisíce
možná víc hříšná než světice
zas budu bez Tebe usínat
Autor Manon.H, 19.08.2008
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, el viento, okapovaroura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak jak to přišlo tak jsem to napsala :)

20.08.2008 14:47:00 | Manon.H

proc ti navozuje vzdy jen jeden vers?

19.08.2008 17:46:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí