Šlo to pomalu

Šlo to pomalu

Anotace: -

Slunce si svítí
na letní kvítí.
já tu chci býti,
nechci nikam jíti,
to ovšem nejde,
vlak mi ujede.
Jde mi to pomalu,
a tak jsem pozadu,
cestu si krátím,
jde mi to zatím
docela dobře.
Tvářím se moudře,
že vím kudy jít,
že vím, co chci mít.
To je ale málo,
to by se to hrálo,
něco se mi zdálo:
"Vědět nestačí,
musíš taky chtít."
Rychlostí zaječí
začal jsem žít.
Změna k lepšímu,
už toho většinu
umím a znám.
Autor Zinda, 19.08.2008
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zacalas TI a koncis to je T, to neni moc dobre, bud se drz toho a nebo toho.

19.08.2008 17:42:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí