radost

radost

Anotace: To je, co!?

Mám docela radost,
když se mi něco povede. (a to se teda povedlo)
Cítím fakt hrdost,
a těším se na tebe. (koupíme si švihadlo?)

Až ti to budu moct říct.
Snad tě to potěší...
Budeš dneska buchtu píct,
namaluješ zátiší,
projdeš se sám po louce,
přeběhneš to náměstí.
co maluješ mi na ruce.
To všechno z radosti.

Z tý radosti, co budeš mít ze mě.
Z radosti, že mám radost já.
Radost bude mít dneska celá země
Celá země slávu mi provolá.
Autor slunovrat, 19.08.2008
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí