Těžká představa

Těžká představa

Anotace: jsou věci, které si nepředstaví ani ten největší snílek...

Natažené ruce
otevřou tvoje srdce
My nebudeme hrát si na lásku
život nám visí na vlásku
na každém nakresleném obrázku
snažím se položit otázku
ve vodní hladině, v alkoholické skupině
neumím si představit, že povinně
budu šlapat naplánovanou cestičkou.
Já, ač velký, přec s malou botičkou
Autor Sebastian_13, 20.08.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí