tady a teď

tady a teď

Anotace: takový pocit z rána

na světě je příliš mnoho zla
stačí si přečíst noviny
dnes jsem tady a zítra po mě potopa

nikdo se však nedozví,
kdyby platilo pravidlo,
že každý bude pykat za své hříchy,
kdo zabil dnes, zítra bude objetí
škoda, že nikdo nevěří.. na další životy

...svět by byl odpovědnější
Autor Meriel, 20.08.2008
Přečteno 227x
Tipy 5
Poslední tipující: Rbb, Vlk v rouše, malá a šikovná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To nepotřebuje komentář, ale St!!!

20.08.2008 08:54:00 | malá a šikovná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí