Bezruký anděl

Bezruký anděl

Anotace: se stalo

Bezruký anděl

Vinobraní v Mělníce
V plném proudu běží
Já skomírám před barem
Plaskáč burčáku držím

Myšlenkama jsem jinde
To se mi honí hlavou
Co děti
A co je s mojí starou!??

Tu přistoupí ke mně
Vousatý člověk v klobouku
Je milý,vlídný…
Přisedne na palouku

Prý dáme řeč
Že smutný jsem
Poznal hned
Byla to momentální skreč

Probrali jsme vše,
Co život obnáší
Dostal mě z depresí
A najednou ,že za partou už musí…

Loučení bylo vřelé
Objali jsme se
Tu podal jsem mu ruku
To dělá se

Zůstal jsem opařen
Zíral jsem
Bezruký anděl
Hrobařem
Myšlenek mých ztepilých
Přemohl nadvládu těl opilých
Ač bez ruky
Stal se vítězem!

Vzpomínka na něj utkvěla mi
V mysli hluboké
Že člověk slovem dobrým
Může zůstat člověkem
A ne prasetem
Autor v.hercik, 20.08.2008
Přečteno 805x
Tipy 19
Poslední tipující: Radhuza, PIPSQUEAK, TemsteaG, Triffid Kolbe, Memento, Holis, sioned, okapovaroura, Bíša, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká...*:)

06.05.2010 09:09:00 | PIPSQUEAK

Naděje je opakem beznaděje.

29.08.2008 11:28:00 | umělec2

A na jsi vlastně přišel, že stát se vítězem může opravdu každý?:-)...žádná beznaděj..

21.08.2008 07:24:00 | sioned

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí