Ty a on

Ty a on

Anotace: Taková vzpomínková a současná...je to pro mého miláčka...no prostě si to přečtěte a uvidíte jestli se vám zalíbí nebo ne...

Dříve jsem tě znala,
teď bych toho litovala.
Naučil jsi mě dobré i to zlé,
láska zasáhla srdce tvé.
Já z tebe si jen utahovala,
na city jsem kašlala.
Teď jsem našla lásku svou,
a v něm vidím tvář tvou.
Měla sem to štěstí
a poznala ho,
avšak po tobě se mi stýskat začalo.
Já ho teď miluji z celého srdce,
doufám,
že se mi v duši opět
rozsvítí slunce.
Rozžehne se světlo,
co mě dříve uvnitř hřálo.
Blankytně modré oči,
vidím kdesi v nebi
jako rozzářené hvězdy.
Jedna má hvězda co dává mi sílu
se právě na mě usmála,
mé oči byli tehdy plné studu
a teď tě mám víc
než za kamaráda.
Mé srdce se prudce rozbušilo,
nekonečnou lásku rozproudilo.
Nějak tak se on asi cítil,
když mě začal milovat,
přeci svůj život ukončil,
už neměl pro co bojovat.
Avšak já pro naši lásku bojuju
a tebe z celého srdce miluju!!!
Autor Pájík, 20.08.2005
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí