pouliční gang

pouliční gang

Anotace: o válce pouličního gangu

Dneska počasí je dobrý
nechčije a nebe je modrý
vylezem ven vemem maskáče
do baťohu naskládáme lahváče
co sem to viděl včera ve zprávách
přejelo mi babu auto nestačil sem zamávat
zvadla mi kytka
ve slanym je zase bitka
vemu bejzbolovou pálku
dáme s cikánama válku
vlítneme na ně
vytáhneme zbraně
sekera do hlavy mi letí
tohle je bitka století
jak tohle mohlo nastat
že sme začli všichni chlastat
policajti dou to řešit
můžou se na pěstí těšit
nevědi si s náma rady
otočej se rači zády
vytáh sem velikou kládu
problém se dostal do pražskýho hradu
tam to nikdo neřeší sou to magoři
do bitky se připojili další gagsteři
pěstí do oka bolest břicha léčí
sem může ten kdo nebrečí
když sme se tam srali
trochu sme se bali
teť to máme pod kontrolou
mačeta leží mi u nohou
Autor inzenyr, 20.08.2008
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí