PPPPP

PPPPP

Anotace: poezie s pěti P

oblouznit blůzu se snažil a lkal
když dbal jejich košatých nepřehledně
rozechvělých obav.

Vstal, aniž by se ohlédl.

věděl, že nemá proč.

věděl, že znak na erbu klidné hladiny řek
se jako vodopád myšlenek zhroutí ze skály
do roklinky v níž hahá vzpomínka zvlažuje své řasy

mrkla

ale on už to neviděl.
Věděl, že nemá proč.
Autor Krikloun, 20.08.2008
Přečteno 224x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant, gentoo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí