Svět je krásný

Svět je krásný

Anotace: není-liž pravda...

Svět je krásným místem,
když slunce zakrývá jeho tvář,
měsíc hvězdy v objetí unáší,
daleko od nás, daleko od pokušení,
v příboji s nekonečným sněním,
na vlnách odlesků, já nejsem lhář,
svět je skutečně nádherný,
i když člověk,
není zamilovaný.

V duši hvězdička naděje kolísá,
nad černotou srdce a vesmírné dálavy,
nepláče jen úsměv slunci sluší.

Strom pln větví, zelených plodů,
kočky se mrouskají, koťata na cestě,
holubi do výše letí, svoboda je vábí,
tak svět může být nádherný,
i když člověk,
člověk není zamilovaný…
Autor Láďa, 20.08.2008
Přečteno 261x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, okapovaroura, WAYWARD, Bíša, Holis, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svět je krásný, snad.

20.08.2008 22:40:00 | Psavec

...svět JE krásný :-)

20.08.2008 21:35:00 | WAYWARD

Umíš se po světě správně rozhlížet.:o))

20.08.2008 20:58:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí