Na širých pláních

Na širých pláních

Anotace: myšlenka krásného koně jako ztělesnění bolesti....

Na pláních širých,
na polích bílých
on bez křídel létá
žal v srdci mu vzkvétá.

Snad brzy pukne, roztříští se,
Láska i v mrtvém nezmění se.
Možná snad ne, nepadne,
jen do sněhu bezvládně zapadne.

Pak bude snít, doufat,
že žalem se nedá poutat.
Poletí přes háje, přeskočí řeky,
v srdci láska mu zůstane, navěky
Autor Syddney, 21.08.2008
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Marfuša, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kůň není bolest,on jsou křídla statného hřebce...

21.08.2008 02:18:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí