loutka

loutka

Anotace: ...

Zase se připadám
jak loutka ve skříni,
občas si někdo
zatahá za provázky,
opět si počítám minuty ,vteřiny,
opravdu prožité
pravé lásky,

ze tváře zprýskané
barvy už vybledly,
ze šatů sebral si každý už cár,
jediné city ,
ty v hrudi mé nezbledly,
bije v ní od Tebe převzácný dar,

Každičké svítání
myslívám na Tebe,
na vlásky z kaštánků,na plůtky řas,
na oči ,
v které jsem hleděl jak na nebe,
na duši,
ve které našel jsem tisíce krás.

..a tak si zase
tu visím ve skříni
a za dveřmi tiše si ubíhá čas
a já si krájím tu,
ty svoje vteřiny,
v naději..
..že jednou spatřím Tě zas...
Autor chalcedon, 21.08.2008
Přečteno 349x
Tipy 15
Poslední tipující: hanele m., okapovaroura, WhiteSkull, Holis, labuť, p.a.j.i.s.e.k., Bíša, igniss, denebrin, danaska, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víš, že loutky ze všeho nejvíc milují svítání?
Ten magický okamžik, co temnotu zahání,
kdy loutky svým vlastním životem ožívají
a své sny na prchavý okmažik mohou zas žít...

02.01.2020 22:13:27 | Lili Starr

souhlas je to zvlastní...

21.08.2008 13:22:00 | saddova

Zvláštní a moc hezké. Ráda dávám ST.

21.08.2008 09:59:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí